Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Problems? [NEED INFO FROM USER TO PROCEED]

soroban

Well-known member
Feb 2, 2012
409

Today (Sunday, April 15) I having trouble posting responses.


When I click on PREVIEW, the system hangs.

When I click PREVIEW again, I get a box that says:
. . [tex]\text{mathhelpboards.com is not responding.}[/tex]
. . . . . . . . . . [tex]\boxed{\text{Recover webpage}}[/tex]


I click on "Recover webpage" and get:

. . . . [tex]\begin{array}{c}\boxed{\text{Check for a solution and close the program}} \\ \boxed{\text{Close the program}} \end{array}[/tex] . . .


When I click on either box, it goes back to the original post
. . minus anything I had added.


The next time, I used the COPY feature to save what I had written.
Then went through the depressing routine again.

Click on PREVIEW and have it hang.
Click PREVIEW again and get RECOVER WEBPAGE.

Click RECOVER WEBPAGE and get the two choices.

Click either one and get the original screen again.

Then I tried to use the PASTE feature . . .
. . and found that it didn't COPY what I had!

Now I'm mad! . . . What's going on?


Ironically, the PREVIEW feature worked for this post.
Go figure . . .
 

Jameson

Administrator
Staff member
Jan 26, 2012
4,043
Re: Problems?

I'm sorry to hear about this soroban and I appreciate you bringing it up. Can you tell me what operating system you are using and what browser? Also, does this happen when you make longer posts and take a while to make them? We haven't had complaints about this in a while now but I've noticed that any hangups seem to come from longer posts.